Kentish Town

A small, dark and dated one bedroom flat in Kentish Town is converted into a modern, spacious and light filled apartment. The south facing horizontal window informed the brief for the project – framing the views of the natural space outside and transporting it inside. Dark, metal cabinets and fittings were replaced with light, white alternatives to enhance the natural light  pouring into the room and to expand the open plan living space created. Pops of colour pepper the interior, complimenting the natural materials used throughout the space and a timber staircase and balustrades add warmth and texture to the apartment.

 

Commissioned by Naomi Day

Photography by Asa Westerlund

Specifications

Oak, White, classic grade, 220mmW, engineered flooring

To make an enquiry or arrange an appointment, please get in touch



Contact Us